Waking up in Sydney - Reisverslag uit Freshwater, Australië van Sterrin Smalbrugge - WaarBenJij.nu Waking up in Sydney - Reisverslag uit Freshwater, Australië van Sterrin Smalbrugge - WaarBenJij.nu

Waking up in Sydney

Blijf op de hoogte en volg Sterrin

07 September 2012 | Australië, Freshwater

Lieve allemaal,

Hier is dan eindelijk het eerste reisverslag vanuit the land Down Under. Mijn afscheidsfeest op zaterdag was super mooi! Er kwamen heel veel mensen en het was erg gezellig. Die avond was ik natuurlijk wel doodmoe en de dag daarop moest ik gaan vliegen. Zoals de meesten wel weten was dat voor mij lichamelijk geen succes. Ben erg ziek geweest eigenlijk de hele vlucht lang (dat is 2 dagen). Voel me nu nog steeds niet helemaal beter trouwens. Maar de ervaring zelf was echt super, heb ook zeker wel genoten. Lekker rondgestruind op het vliegveld in Maleisie en me heel zelfstandig voelen hahaha.

Ik kwam 's ochtends aan in Sydney nadat net had overgegeven in het vliegtuig. Ik stond in de rij voor de controle en moest bijna weer overgeven dus dat was erg spannend:P Gelukkig mocht ik meteen door. Dus zo streng is Australie ook weer niet (: Daarna ging ik meteen door naar de wc en daarna naar de gate waar Danielle, Naomie en Chanelle me stonden op te wachten. Ik was zo blij! We hebben even wat gegeten en gedronken op het vliegveld en toen de meisjes weggebracht. Daarna naar huis met Danielle. Wauw het uitzicht hier is echt onbeschrijflijk en daar zal ik nooit aan wennen denk ik (: Als ik wakker word kijk ik uit over de oceaan en het strand. Lucky me! Verder die dag heb ik niet veel gedaan, beetje huishouden en slapen. Die dag daarop ben ik er gewoon vroeg uitgegaan en heb ik een stuk van het strand bekeken. Voor een aardrijkskunde freak zoals ik is dat echt een traktatie. Verder heb ik die dag veel geslapen. Donderdag ben ik met Danielle een simkaart gaan kopen en hebben we een bankrekening geopend voor mij. Krijg een roze creditcard (:
Toen kwam vrijdag!!!! Which means: zoo day! We zijn dus naar Taronga Zoo geweest, dat is een dierentuin in Sydney. Je kijkt gewoon uit op het opera house, zo bijzonder!

Morgen ga ik met een andere aupair afspreken in Manly. Dat is een soort wijk hier die heel bekend is en mooi schijnt te zijn. Vertel ik jullie dus nog over.

Al met al is de aankomst dus heel anders gegaan dan verwacht. Kon er echt niet van genieten! Gelukkig begint dat nu wel te komen. Het wordt met de dag leuker!

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat. Tot het volgende verslag!

Liefs Sterrin

PS oma ik eet hier heel gezond (:

• 07 September 2012 - 12:28

Anouk:

Fijn om te horen dat je veilig bent geland en dat je het daar mooi hebt!
    Super gaaf om nu gewoon aan de andere kant van de wereld te zijn haha.
    Geniet er van meisje ;D

dikke knuffel

• 07 September 2012 - 13:16

Talitha:

He meis, leuk om een updateje te lezen - we need pictures!
    wij blijven je volgen en geniet van Erics thuislandje ;)
    Ben wel een beetje jaloers als ik je verhaal zo lees...klinkt super!

liefs van ons

• 07 September 2012 - 18:04

Mama:

Wat leuk om wat uitgebreider van je te lezen. Stuur je me snel een mail naar mijn hotmail of carintreggelandadres. Met alle ins en outs.. Neem de tijd om te wennen, daar heb je echt wel een paar weken voor nodig meisje. Dikke kus mama

• 08 September 2012 - 08:34

Jesse:

sterrin!!!!!

te gek man!
    wel jammer dat je niet lekker was maar voor de rest goeiie vlucht gehad?
    ik kom je opzoeken(met een beetje gezeur gaat het wel lukken)
    nog heeeeeell veel plezier!

liefs jesse

• 09 September 2012 - 10:50

G.Harbers - Oma:

Lieve Sterrin,
    helemaal te gek zo mooi dit alles. Wat was het fijn om vanmorgen jouw stem te horen, ik dacht op dat moment aan jou toen de telefoon ging. Wat een leuke foto met met Naomi of Chanelle, de zee zie je op de achtergrond. Super mooi.
    Ik hoop dat je lichamelijk weer helemaal de oude mag zijn, fijn dat je hééél gezond eet.
    Ook fijn dat het goed klikt met jouw gastgezin, ik hoop ook dat je veel kunt gaan betekenen voor deze familie, het gaat niet alleen om jouw avontuur. Maar serieus als je bent zul je je daar goed van bewast zijn.

Ik denk veel aan jou, hoop op een onvergetelijk jaar voor jou, als ik jonger was zou ik het ook zeker doen.

Dikke knuffel, oma

• 09 September 2012 - 15:40

Daniëlle Broos:

Lieve Sterrin,

wat een mooi verslag van je eerste dagen! Ik ben blij dat je je nu weer beter voelt na die vervelende reis en ook heel blij dat je zo'n fijne ontvangst hebt gehad. Een goed begin is het halve werk! En met zo'n bankrekening etc. openen voel je je nu ook geen toerist, maar je woont er echt, gaaf hoor! Ik wens je verder een hele goede inburgeringsperiode en tot het volgende verslag!

Dikke zoen, tante Daniëlle

• 09 September 2012 - 15:40